• Nederlands
  • Frans
  • Duits

Service

Serv-Tech

Om goede sevrvice te garanderen hebben we na het oprichten van Saw-Tech, Serv-Tech in het leven gebracht. Serv-Tech is onze service afdeling, zij zorgen ervoor dat de klant zich geen zorgen hoeft te maken over zijn zaagmachine. De machine waar het in iedere process toch mee begint.

Onze medewerkers blijven zich bijscholen en zijn steeds op de hoogte van de laatste nieuwe technieken en ontwikkelingen. Bovendien kan u rekenen op een grondige kwaliteitscontrole van alle machines en producten alvorens ze ons magazijn verlaten, zo kunnen we je een snelle opstart garanderen. We zorgen dat alles voldoet aan de Europese normen.

Bij het importeren van machines hoort een grote verantwoordelijkheid. Wij onderscheiden ons door zowel voor als na verkoop een uitstekende service te leveren. Bij Saw-Tech zijn we pas tevreden als onze klanten dat ook zijn, dat is onze visie.

We hebben vertrouwen in ons product, op voorwaarde dat het door onze medewerkers goed onderhouden wordt. Per klant bewaren we een overzicht van de machines, het onderhoud en de garantie. Uw dossier wordt steeds in detail aangevuld, zo kunnen we u makkelijk herinneren aan de nodige onderhoudsbeurten.

Alle activiteiten en machines van onze klanten worden steeds weergegeven en op de voet gevolgd door ons Serv-Tech Team. Er heerst een grote betrokkenheid, eventuele storingen worden dan ook meteen door ons gemeld.

Serv-Tech breidt alleen maar uit, niet enkel service aan zaagmachines zit in het takenpakket, ook het lassen van zaagbanden, engineering, 3D-printing, aluminium-constructie op maat en onder andere revisie van machines hebben we hieraan toegevoegd.

SawTech - Service - img3
SawTech - Service - img2
SawTech - Service - img2
SawTech - Service - img3