• Nederlands
  • Frans
  • Duits

Over ons

Professionaliteit & kwaliteit

Saw Tech importeert en verdeelt zaagmachines en tools zoals zaagbanden of cirkelzaagbanden in de Benelux. Bij ons kan je rekenen op professioneel en onderbouwd advies, we verdiepen ons in de technologie achter de machine. Onze medewerkers blijven zich bijscholen en zijn steeds op de hoogte van de laatste nieuwe technieken en ontwikkelingen. Bovendien kan je rekenen op een grondige kwaliteitscontrole van alle machines en producten alvorens ze ons magazijn verlaten, zo kunnen we je een snelle opstart garanderen. We zorgen dat alles voldoet aan de Europese normen.

Bij het importeren van machines hoort een grote verantwoordelijkheid. Wij onderscheiden ons door zowel voor als na verkoop een uitstekende service te leveren. Bij Saw Tech zijn we pas tevreden als onze klanten dat ook zijn, dat is onze visie.

Lees meer over onze producten
SawTech - Professionaliteit & kwaliteit - img1
SawTech - Professionaliteit & kwaliteit - img2

Drijvende kracht

De drijvende kracht achter Saw-Tech is een ervaren team met over 20 jaar ervaring in de zaagindustrie. Onze technici en programmeur kennen de machines van top tot teen en handelen onder het motto “Niet goed, niet de deur uit”, zodat u altijd een product krijgt dat vele jaren meegaat. Onze verkopers kennen de markt en bieden u daarom altijd een machine aan voor een voordelige prijs. Daarnaast zorgen de after-sales en financiële afdeling ervoor dat alles achter de schermen soepel verloopt en dat de belangrijkste reserve- en slijtage onderdelen altijd op voorraad zijn, zodat u deze binnen afzienbare tijd op de deurmat krijgt wanneer dat nodig is.

SawTech - Drijvende kracht