• Nederlands
  • Frans
  • Duits

Contact

Verkoop

Bruno de bock

Algemeen directeur / Verkoop België

Bruno is op het idee gekomen om Saw-Tech BV op te richten, om betere service te verlenen aan de landen direct om ons heen. Hij zit al geruime tijd in het vak en weet wat een klant nodig heeft om goed te kunnen zagen. Naast zijn werk is hij vaak aanwezig bij de wielerwedstrijden van zijn zoon en broers, of breidt hij zijn huis uit met de laatste technologie op het gebied van Smart Home.
U kunt Bruno bereiken via directie@saw-tech.eu

Renato da Cruz

Verkoop Benelux

Renato geeft u advies op maat als het aankomt op bandzaagmachines, en weet precies welke machine het best past bij uw applicatie. Hij spreekt Nederlands, Engels, Duits, Frans, Spaans en Portugees. Renato is een liefhebber van motoren en komt het liefst de bandzaagmachine nog afleveren op de motor.
U kunt Renato bereiken via sales@saw-tech.eu

Kathy Chen

After-sales Benelux

Kathy is degene waar de meeste klanten na aankoop van een machine in gesprek mee komen. Misschien wilt u toch die ene optie op de machine aanschaffen, een extra voorraad zaagbladen of een reserve-onderdeel kopen voor uw machine? Kathy is uw aanspreekpunt. Op vakantie gaat Kathy het liefst op wintersport met haar gezin en hond Mimi.
U kunt Kathy bereiken via service@saw-tech.eu

Stijn de Bock

Verkoper België

Stijn is de nieuwste aanwinst bij Saw-Tech en is de jongste broer van Bruno. Hij is een wielrenner en komt ook uit een familie waar het wielrennen door de aderen pompt. Stijn zal zich focussen op de verkoop van band- en cirkelzaagbladen in en rondom (Frans)België.
U kunt Stijn bereiken via stijn@saw-tech.be

Technische ondersteuning

Peter Nagel

Chef Warehouse / Technisch specialist

Als we het exportbedrijf Cosen EDC meerekenen, is Peter al het langst in dienst bij ons. Hij weet alle ins en outs van de machines en zorgt dat deze niet de deur uitgaan tot ze perfect in orde zijn. Na zijn werk is Peter nog niet klaar met klussen, want dan gaat hij naar zijn garage om verder te knutselen aan brommertjes met het vele gereedschap dat hij door jaren heen heeft verzameld.
U kunt Peter bereiken via support@saw-tech.eu

Jaap Kort

Technisch specialist /3D ontwerper

Jaap is sinds eind 2020 bij ons in dienst en is een kei in het ontwerpen van alles wat te maken heeft met productie en 3D ontwerpen. Thuis heeft hij zo'n 40 3D-printers staan die zijn kosten aan stroom bepaald niet laag houden. Verder weet hij veel van electrical engineering en schroomt niet het een en ander je uit te leggen.
U kunt Jaap bereiken via jaap@serv-tech.eu

Samer Mustafa

Medewerker Warehouse

Samer is de man van de ingaande en uitgaande logistiek en weet al veel van de machines in ons magazijn. Samer komt uit Syrië maar heeft een talenknobbel, na een jaar in Nederland kan naast zijn moedertaal Arabisch al vloeiend Nederlands en hij is momenteel bezig met een cursus Engels. Ook is hij niet vies van het leren van de laatste technologie.
U kunt Samer bereiken via warehouse@saw-tech.eu

Patrick Pennarts

Junior PLC programmer / Marketing

Patrick werkt eigenlijk als marketing assistent bij Saw-Tech, maar heeft in recente maanden ook interesse voor PLC programmeren gekregen. Zo heeft hij een maand in Taiwan geleerd hoe de programma's van de machines aan te passen naar de wensen van de klant. Ook wanneer u vragen heeft over beurzen, advertenties en deze website kunt u bij hem terecht.
U kunt Patrick bereiken via marketing@saw-tech.eu

Financiën

Linda Cohen

Administratie

Ook Linda werkt al een geruime tijd bij ons, eerst via Cosen EDC en nu bij Saw-Tech. Zij is verantwoordelijk voor de administratie en is ook erg creatief op het gebied van marketing, waar ze ook wel eens het stokje van Patrick overneemt. Als we binnen het kantoor iets nodig hebben, dan is Linda degene waar we bij aankloppen.
U kunt Linda bereiken via admin@saw-tech.eu

Annemie Keltjens

Financiën / HR

Annemie is altijd bezig met derde partijen zoals banken en instanties om alles te regelen voor Saw-Tech. Ze heeft een voorliefde voor motoren en Griekenland, en runt naast haar baan bij Saw-tech ook nog haar eigen bedrijf PK-service, waardoor zij ons vaak kan helpen met huren van grotere heftrucks dan wij in dienst hebben.
U kunt Annemie bereiken via finance@saw-tech.eu

Hoe kunnen we je helpen?

  Bezig met verzenden...

SawTech - Your cutting specialist

Willem Barentszweg 20
5928 LM Venlo
Nederland

+31 77 760 0280
info@sawtech.eu

SawTech - your cutting specialist - contact us