• Nederlands
  • Frans
  • Duits

Contact

Verkoop

Bruno De Bock

Algemeen directeur

Bruno is op het idee gekomen om Saw-Tech BV op te richten, om betere service te verlenen aan de landen direct om ons heen. Hij zit al geruime tijd in het vak en weet wat een klant nodig heeft om goed te kunnen zagen. Naast zijn werk is hij vaak aanwezig bij de wielerwedstrijden van zijn zoon en broers, of breidt hij zijn huis uit met de laatste technologie op het gebied van Smart Home.
U kunt Bruno bereiken via directie@saw-tech.eu

Renato da Cruz

Verkoop Europa / Ondersteuning Verkoop Benelux

Renato geeft u advies op maat als het aankomt op bandzaagmachines, en weet precies welke machine het best past bij uw applicatie. Hij spreekt Nederlands, Engels, Duits, Frans, Spaans en Portugees. Renato is een liefhebber van motoren en komt het liefst de bandzaagmachine nog afleveren op de motor.
U kunt Renato bereiken via sales@saw-tech.eu

Stijn De Bock

Verkoper BENELUX

Stijn is de nieuwste aanwinst bij Saw-Tech en is de jongste broer van Bruno. Hij is een wielrenner en komt ook uit een familie waar het wielrennen door de aderen pompt. Hij zal uw aanspreekpunt zijn als u van België, Nederland en Luxemburg bent.
U kunt Stijn bereiken via stijn@saw-tech.be

Kathy Chen

After-sales BENELUX

Kathy is degene waar de meeste klanten na aankoop van een machine in gesprek mee komen. Misschien wilt u toch die ene optie op de machine aanschaffen, een extra voorraad zaagbladen of een reserve-onderdeel kopen voor uw machine? Kathy is uw aanspreekpunt. Op vakantie gaat Kathy het liefst op wintersport met haar gezin en hond Mimi.
U kunt Kathy bereiken via service@saw-tech.eu

Serv-Tech

Serv-Tech Team

Technische Specialisten

Sinds 2021 hebben we Serv-Tech in het leven geroepen om een onderscheid te kunnen maken in de service en de verkoop in de Benelux.

Heeft u een dringende vraag over de service van uw machine? Werkt u machine niet meer en wilt u snel geholpen worden? Contacteer ons dan op onderstaande gegevens of via volgend e-mail adres.


Contacteer het Serv-Tech Team via info@serv-tech.eu

Financiën

Linda Cohen

Administratie

Ook Linda werkt al een geruime tijd bij ons, eerst via Cosen EDC en nu bij Saw-Tech. Zij is verantwoordelijk voor de administratie en is ook erg creatief op het gebied van marketing. Als we binnen het kantoor iets nodig hebben, dan is Linda degene waar we bij aankloppen.
U kunt Linda bereiken via admin@saw-tech.eu

Annemie Keltjens

Financiën / HR

Annemie is altijd bezig met derde partijen zoals banken en instanties om alles te regelen voor Saw-Tech. Ze heeft een voorliefde voor motoren en Griekenland, en runt naast haar baan bij Saw-tech ook nog haar eigen bedrijf PK-service, waardoor zij ons vaak kan helpen met huren van grotere heftrucks dan wij in dienst hebben.
U kunt Annemie bereiken via finance@saw-tech.eu

Hoe kunnen we helpen?

Saw-Tech | Your cutting specialist

Simon Stevinstraat 15
5916 PZ Venlo
Nederland

+31 77 760 0280
info@sawtech.eu

SawTech - your cutting specialist - contact us