• Nederlands
  • Frans
  • Duits

Contact

Bruno De Bock

Algemeen Directeur

Bruno is op het idee gekomen om Saw-Tech BV op te richten, om betere service te verlenen aan de landen direct om ons heen. Hij zit al geruime tijd in het vak en weet wat een klant nodig heeft om goed te kunnen zagen. Naast zijn werk is hij vaak aanwezig bij de wielerwedstrijden van zijn zoon en broers, of breidt hij zijn huis uit met de laatste technologie op het gebied van Smart Home.
U kunt Bruno bereiken via directie@saw-tech.eu

Verkoop

Renato da Cruz

Verkoper Europa

Renato geeft u advies op maat als het aankomt op bandzaagmachines en weet precies welke machine het best past bij uw applicatie. Hij spreekt Nederlands, Engels, Duits, Frans, Spaans en Portugees. Renato is een liefhebber van motoren en zou, indien het mogelijk zou zijn, uw bandzaagmachine leveren met zijn motor.
U kunt Renato bereiken via sales@saw-tech.eu

Stijn De Bock

Verkoper BENELUX

Stijn is de jongste broer van Bruno en kwam na zijn professionele carrière als wielrenners bij het bedrijf van zijn oudere broer terecht. Stijn fietst nog steeds in competitie, maar op amateurniveau. Stijn woont dichtbij Gent (BE), maar maakt wekelijks de oversteek naar Nederlands Limburg. Hij zal uw aanspreekpunt zijn als u van België, Nederland en Luxemburg bent.
U kunt Stijn bereiken via stijn@saw-tech.be

Kathy Chen

After-Sales EUROPE & BENELUX

Kathy is degene waar de meeste klanten na aankoop van een machine in gesprek mee komen. Misschien wilt u toch die ene optie op de machine aanschaffen, een extra voorraad zaagbanden of een reserve-onderdeel kopen voor uw machine? Kathy is uw aanspreekpunt. Op vakantie gaat Kathy het liefst op wintersport met haar gezin en hondje Mimi.
U kunt Kathy bereiken via service@saw-tech.eu

Serv-Tech

Serv-Tech Team

Technische Specialisten

Sinds 2021 hebben we Serv-Tech in het leven geroepen om een onderscheid te kunnen maken tussen de service en de verkoop in de BENELUX. Ondanks het onderscheid in naam, zijn we nog steeds dezelfde familie en werken we onder hetzelfde dak.

Heeft u een dringende vraag over de service van uw machine? Werkt u machine niet meer en wilt u snel geholpen worden? Bezoek dan de website of contacteer ons via volgend e-mail adres.


Contacteer het Serv-Tech Team via info@serv-tech.eu

Financiën

Linda Cohen

Administratie & Faciliteiten

Linda werkt al een geruime tijd bij ons. Zij is verantwoordelijk voor de administratie, de algemene faciliteiten en is ook erg creatief op het gebied van marketing. Als we binnen het kantoor iets nodig hebben, dan is Linda degene waar we bij aankloppen.
U kunt Linda bereiken via admin@saw-tech.eu

Hoe kunnen we helpen?

Saw-Tech | Your cutting specialist

De Run 5
5684 PW Best
Nederland

+31 77 760 0280
info@sawtech.eu

SawTech - your cutting specialist - contact us